Live

Keskiviikko 14.11.

XL
Kerubin Sali
Klo 21 • 6€ / 8€
Ennakkoliput Kerubin verkkokaupasta ja Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintainen ennakkolippu (6€) Kerubin tiskiltä voimassaolevaa opiskelijakorttia tai Popmuusikoiden jäsenkorttia näyttämällä.

Maamme eturivin jazzmuusikoihin lukeutuvista jäsenistä koostuva uuden aallon rock-jazz -musiikkia soittava XL voitti 20 vuotta sitten Jazzliiton legendaarisen bändikilpailun ja teki aktiivivuosinaan yhteensä kuusi albumia, joista viimeisin, Visual, ilmestyi vuonna 2003. Yhtye ei ole ollut aktiivinen pitkään aikaan, mutta soittaa nyt Rockadillon tulevan kokoelmajulkaisun kunniaksi kiertueen. Jarmo Saari, Arttu Takalo, Tuure Koski, Tomi Salesvuo ja DJ Bunuel luovat erittäin visuaalisen musiikkielämyksen tyylikkäällä soitollaan.

Torstai 15.11.

Radio menee ylös DJ:t
Kerubin Keittiö
Klo 22 • vapaa pääsy

Kerubin Salissa kello 20 esittävän Bones Brigade -skeittielokuvan jälkeen Tony Hawkin ja kavereiden temppuja voi ihmetellä porukalla Radio menee ylös -ohjelman tarjoaman skeittimusan tahtiin.

Perjantai 16.11.

YleX-klubi: Mokoma, Nerve End
Kerubin Sali
Klo 22 • 12€ / 14€
Ennakkoliput Kerubin verkkokaupasta ja Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilta. Opiskelijahintainen ennakkolippu (12€) Kerubin tiskiltä voimassaolevaa opiskelijakorttia näyttämällä.

Rokumentin perjantaille maailmanloput sävelet soittaa lokakuussa uuden 180 astetta –albumin julkaiseva suomimetallin totuuden torvi Mokoma. Rehellistä raskasta trashia älykkäin sanoituksin tykittävä Mokoma tuo Rokumenttiin oivan soundtrackin lopunajan tunnelmiin.

Mokomaa lämmittelee loistava joensuulaistulokas Nerve End. Nerve End aloittaa kello 22, Mokoma noin kello 23.

YleX Radiokanava YleX on mukana Mokoman keikalla kuvakalustoineen. Paikan päällä päivystävät Uuden musiikin iltavuoro -ohjelman Venla Kokkonen ja Toni Laaksonen, jotka tekevät myös lähetystä Joensuusta.


DJ Erno Raskaana / YleX & DJ 53920 LPR
Kerubin Keittiö
Klo 21 • vapaa pääsy

Kerubin Keittiössä levymusiikista vastaavat YleX:n Kaarle ja Erno Raskaana –ohjelman Erno Kulmala sekä Jyväskylän vahvistus DJ 53920 LPR.


Maailmanlopun Tyylit by DJ Polarsoul & VJ SellekHanks
Kerubin Kellari
Klo 23 • 4€
Liput myynnissä Kerubin ovella klo 23 alkaen

Maailmanlopun klubimusat Kerubin Kellarissa soittaa mm. Asan tuottajana kunnostautunut DJ Polarsoul. Visuaaleista huolehtii VJ SellekHanks. Luvassa on infernaaliset bassobileet!

Lauantai 17.11.

Jukka Poika & Sound Explosion Band
Kerubin Sali
Klo 22 • 14€ / 16€
Ennakkoliput Kerubin verkkokaupasta ja Joensuussa levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintainen ennakkolippu (14€) Kerubin tiskiltä voimassaolevaa opiskelijakorttia tai Popmuusikoiden jäsenkorttia näyttämällä.

Suomireggaen kultapoika Jukka Poika ei nykyisin juuri esittelyjä kaipaa. Miehen laulut ovat jo pitkään olleet tuttuja ja myös myssypääporukan ulkopuolella. Suvereenin bändinsä kanssa Jukka Poika saa taatusti Rokumentissa aikaan loppuvuoden kiihkeimmät reggae-juhlat kuvitteellisen Karibian auringon lämmittäessä aivokuorta.


Reggae inna Kitchen
Kerubin Keittiö / Sali
Klo 20:30 • vapaa pääsy

Asiantunteva reggaeklubi Reggae inna Kitchen tarjoilee maistuvia rytmipaloja aina foundation reggaesta nykypäivän dancehalliin, mausteena myös socaa. Tiskin takana häärivät Riverside Rockers -soundin selektorit More Fire ja Thaison. Rokumentissa setin avaa Bob Marleylle omistettu erikoiskattaus Kerubin Keittiössä klo 20:30, heti salissa esitettävän Marley-dokumentin jälkeen.

Reggae inna Kitchen jatkuu isosti Salissa Jukka Pojan keikan jälkeen n. klo 23. Menossa mukana huikea tanssiryhmä Gaza Girls.


Lauantaidisco Rokumentti special: DJ Kiilo & VJ SellekHanks
Kerubin Kellari
Klo 23 • 4€
Liput myynnissä Kerubin ovella klo 23 alkaen

Kylän kuumin indiedisco heittäytyy Rokumentin tunnelmiin ja tarjoilee elokuvista tuttuja hittejä indiepoprockin parhaiden palojen seassa.


Rokumentti-brunssi
Kerubin Keittiö
Klo 12–17 • 17€

Rokumentin lauantaita voi viettää elokuvanäytösten ohella Kerubin Keittiön Rokumentti-brunssin parissa. 15 euron hintaista brunssia tarjoillaan klo 12–17. Brunssin lisäksi voit tilata ruokaa Kerubin menulta klo 12-21.30.

Brunssi sisältää vihersalaattia, Kerubin pastasalaattia, coleslaw'ta, fetasalaattia, marinoituja oliiveja, BBQ-marinoitua lohta, juustoa ja kinkkua, valkosipuli-tillikurkkuja, basilikatomaattia, lohipyöryköitä, lammasmakkaraa, cajun-wingsejä, kasvismunakasta ja kermaperunaa. Päälle kahvia ja teetä.

Sunnuntai 18.11.

Levymessut
Kerubin Kellari
Klo 11–15 • vapaa pääsy

Viime vuoden Rokumentissa erittäin suositut levymessut tekevät paluun! Järjestelyistä huolehtii levykauppojen ykkönen Levy-Eskot ja tarjolla on tavaraa ympäri Suomen. Tule pläräämään laatikot läpi ja kinastelemaan hinnoista. Voimia penkomiseen voi kerätä Keittiön brunssista ja lepohetken voi viettää Salin elokuvia katselemalla.


Rokumentti-brunssi
Kerubin Keittiö
Klo 11–16 • 15€

Rokumentin sunnuntaita voi viettää elokuvanäytösten ohella Kerubin Keittiön Rokumentti-brunssin parissa. 15 euron hintaista brunssia tarjoillaan klo 11–16. Poikkea brunssille vaikkapa Kellarin levymessuilta. Brunssin lisäksi voit tilata burgereita Kerubin menulta.

Brunssi sisältää vihersalaattia, Kerubin pastasalaattia, coleslaw'ta, fetasalaattia, marinoituja oliiveja, BBQ-marinoitua lohta, juustoa ja kinkkua, valkosipuli-tillikurkkuja, basilikatomaattia, lohipyöryköitä, lammasmakkaraa, cajun-wingsejä, kasvismunakasta ja kermaperunaa. Päälle kahvia ja teetä.


Rokumentti-livet:

Keskiviikko 14.11.
Torstai 15.11.
Perjantai 16.11.
Lauantai 17.11.
Sunnuntai 18.11.


XL XL Kerubin Salissa keskiviikkona 14.11.


Mokoma Mokoma Kerubin Salissa perjantaina 16.11.


Nerve End Nerve End Kerubin Salissa perjantaina 16.11.


Jukka Poika Jukka Poika & Sound Explosion Band Kerubin Salissa lauantaina 17.11.


Levymessut Levymessut Kerubin Kellarissa sunnuntaina 18.11.