Exposed

Beth B:
Exposed (USA, 2013)
78 min. • Englanti
K-18

Ohjaaja Beth B on New Yorkin no wave-skenen veteraani, jonka undergroud-elokuvat ja -installaatiot ovat keränneet mainetta sekä taide- että alakulttuuripiireissä vuosikymmeniä. Uusimmassa työssään Beth sukeltaa syvälle extreme-burleskin maailmaan. Exposed on lämmin, visuaalisen loistelias ja tabuja rikkova elokuva alastoman kehon kauneudesta.

Exposedin esittelemä burleski poikkeaa pin up -henkisestä hauskanpidosta, joka useimmille tulee mieleen burleskista. Elokuvan päähenkilöille €“ kahdeksalle omaperäiselle ja omapäiselle taiteilijalle €“ burleski edustaa yhteisöä valtakulttuurin ulkopuolella. Esiintyjät ovat valjastaneet omat kehonsa taiteen välineiksi ja rikkovat sen avulla sosiaalisia ja kulttuurisia tabuja. Ja tekevät sen hillittömän hauskasti!

Exposed sisältää runsaasti herkkämielisiä järkyttävää kuvastoa, mutta sen tarkoitus ei ole shokeerata. Viihdyttävien esitysten yllä leijailee rakkaus, huumori ja tunne oman kehon hyväksymisestä. Beth B kohtelee alastomia tähtiään hellästi ja saa heidät loistamaan.

» exposedmovie.com« takaisin

Beth B: Exposed

Beth B: Exposed

Pe 15.11.2013 22:15 Tapio 4