Info

Liput

Festivaalilippupaketti 25 €
Näytöslippu 6 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen näytökseen elokuvateatteri Tapiossa ja ravintola Kerubissa.

Festivaalilippupakettien ennakkomyynti

Festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 28.10. elokuvateatteri Tapiossa. Tapion lipunmyynti aukeaa klo 14. Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin. Lippuja vaihdetaan elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti.

Muista käydä vaihtamassa lippusi ajoissa, sillä osassa näytöksiä tilaa on rajoitetusti!

Yksittäisten näytöslippujen myynti

Elokuvateatteri Tapiossa esitettävien elokuvien yksittäisiä näytöslippuja voi ostaa Tapion lipunmyynnistä maanantaista 28.10. alkaen. Tapion lipunmyynti aukeaa klo 14.

Lippujen varaaminen

Tapion näytösten festivaalilippuja voi varata puhelimitse Tapion aukioloaikoina marraskuun alusta alkaen. Lippuvaraukset puh. (013) 122 238. Kerubin näytösten lippuja ei voi varata ennakkoon.

Näytökset ovat ikärajattomia, ellei toisin ilmoiteta.

Kerubin keikkaliput

Kerubin keikkojen ennakkoliput on ostettavissa Kerubin verkkokaupasta ja levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintaiset liput ostettavissa opiskelijakorttia tai Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia näyttämällä Kerubin tiskiltä.

Tapahtumapaikat

Näytökset ja klubit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Rokumentin elokuvanäytökset pidetään elokuvateatteri Tapiossa (Kauppakatu 27) ja Kerubissa (Siltakatu 1).

Infopiste

Rokumentin info löytyy festivaalin aikana elokuvateatteri Tapiosta sekä ravintola Kerubista. Info toimii myös löytötavarapisteenä. Kysymyksiin vastataan myös osoitteessa moc.ittnemukor@ofni.

Saapuminen Joensuuhun

Junalla:
» Helsinki-Joensuu-Helsinki vakiovuorojen aikataulut (PDF-tiedosto)
» Turku-Joensuu-Turku vakiovuorojen aikataulut (PDF-tiedosto)

Lentäen:
» www.finnair.fi

Majoitus

Yhteystiedot Joensuun hotelleihin löydät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu
Finland
» www.popmuusikot.fi

Festivaalin taiteellinen johtaja Petri Varis
moc.ittnemukor@sirav.irtep
puh. 044 293 6889

Tuottaja Katri Kilpiä
if.kcoriraasoli@aiplik.irtak
puh. 040 706 8878

Koordinaattori Jarkko Kuittinen
if.kcoriraasoli@noitcudorp

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Tommi Rinne

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä moc.ittnemukor@ofni ja kerro työstäsi lisää.