Working Class Rock Star

Vapaa pääsy!

Justin McConnell
Working Class Rock Star (Canada / 2008)
95 min. – DVD – English

Working Class Rock Star käsittelee muutoksen tilassa olevaa musiikkiteollisuutta. Levynmyynti on laskussa, artistit tienaavat vähemmän, keskinkertaisuus kukoistaa. Silti maailmalla kiertää enemmän kuin koskaan yhtyeitä, jotka koettavat loputtomalla uuvuttavalla työllään ansaita edes hajun menestyksestä. Justin McConnellin elokuva seuraa kolmen yhtyeen - Tub Ringin, Bloodshoteyen ja 3 Mile Screamin – urakehitystä musiikkibisneksen viidakoissa ja keikkalavojen metelissä. Tarinaa taustoittavat heavy metal-skenen menestyjien haastattelut. Ääneen pääsevät muun muassa Lamb of Godin, Gwarin, Arc Enemyn, Starpping Young Ladin ja The Hauntedin jäsenet.

Working Class Rock Star yrittää vastata kysymykseen miksi jotkut pääsevät huipulle toisten jäädessä kiertämään nuorisotaloja. Toisaalta informatiivinen elokuva tarkastelee yhtyeitä, joille levytyssopimuksen kirjoittaminen toimii katalysaattorina ongelmille. Juuri valmistunut elokuva tuo kansainvälistä näkökulmaa seminaarissa käsiteltyihin aiheisiin. Elokuva on kaikille avoin ja ilmainen.

www.workingclassrockstar.com

Traileri (YouTube)

Justin McConnell

Kanadalainen Justin McConnell on Unstable Ground-tuotantoyhtiön perustaja ja omistaja. Hän työskentelee yhtiössään tuottajana ja ohjaajana. McConnell on opiskellut Yorkin yliopistossa Film & Video Production-ohjelmassa sekä Trebas Instituten Film & Video Post Production-linjalla. McConnell on työskennellyt musiikkivideoiden, television, elokuvien, internetin sekä mainoksien parissa. Hän on toiminut erilaisissa projekteissa ohjaajana, tuottajana, käsikirjoittajana, leikkaajana, kuvaajana sekä näyttelijänä.