Rokumentin Joensuu Areenan konsertti-info

Rokumentin yhteydessä pidettävät isot konsertit järjestetään Joensuu Areenalla torstaina 13.11. ja perjantaina 14.11. Ole hyvä ja tutustu oheiseen infopakettiin.

Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen

Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka toimii kulkutunnisteena Areenalla konsertin ajan. Voit vaihtaa pääsylippusi rannekkeeseen ennakkoon jo päivällä Kerubin Kuppilalla konserttipäivinä klo 12-18 välisenä aikana. Rannekkeenvaihto jatkuu Joensuu Areenalla ovien avauduttua klo 18.

Järjestelyt Joensuu Areenalla

Yleisön kulku Areenaan tapahtuu Vesikon puoleisesta päädystä leveistä lasiovista. Vaatenarikka sijaitsee sisääntulon yhteydessä. Vaatenarikka Areenalla on vapaaehtoinen ja se maksaa 1,5 euroa.

Tupakanpoltto on Areenan sisätiloissa kielletty. Käythän tupakalla ulkona.

Joensuu Areena

Tilaisuudessa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ja siksi suosittelemme kuulosuojainten/korvatulppien käyttöä. Korvatulppia löytyy myytävänä anniskelu- ja limonadi/kahvipisteestä ja vaatenarikassa hintaan 1 euro/pari.

Konsertissa on luvallista valokuvata yleisöalueelta käsin. Videokameroiden ja nauhureiden tuominen konserttiin on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet. Musiikkiesitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki pykälät 2 ja 45).

Alkoholipullojen ja -tuotteiden, lasipullojen ja -purkkien, videolaitteiden ja nauhureiden, vaarallisiksi luokiteltavien aineiden ja välineiden tuominen konserttiin ja sen välittömään läheisyyteen on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa alueelta henkilöt, jotka eivät noudata järjestäjän antamia määräyksiä. Järjestyksenvalvojalain 8 §:n 4. momentin mukaan järjestyksenvalvojilla on oikeus tarkastaa asiakkaat. Ovella sisään tullessasi varaudu turvatarkastukseen.

Konsertissa on rajattu anniskelualue, jonne pääsyyn vaaditaan 18 vuoden ikä. Varaudu todistamaan ikäsi, toisin sanoen, pidä mukana jokin virallisista henkilöllisyystodistuksista (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti). Konsertissa on A-oikeudet. Suosittelemme käteistä ja tietysti mahdollisimman tasarahaa.

Konsertista löytyy kahvi/limonadipiste, joka palvelee nuorempaa väkeä. Konsertista löydät myös fanituotepisteen, josta voit ostaa soittamassa olevien yhtyeiden paitoja ja muita tuotteita.

Joensuu Areenalla päivystää ensiapuryhmä konsertin ajan. Mikäli havaitset onnettomuuden tai sairastapauksen, ilmoita siitä välittömästi järjestyksenvalvojalle.

Ja jo totutusti, eläinten mielestä musiikkikonserteissa on liian meluisaa ja rauhatonta, joten lemmikkieläinten tuominen konserttiin on kielletty.

Parkkialueet Areenalla

Lähin parkkialue sijaitsee Areenan ja uimahalli Vesikon vieressä yliopistokadun varressa. Pysäköinti on parkkipaikalla ilmainen, mutta tilaa on rajallisesti. Parkkialueelle ei ole järjestetty valvontaa. Tapahtuman järjestäjänä emme ota vastuuta pysäköidyistä autoista ja polkupyöristä. Paikallista väkeä suosittelemme saapumaan paikalle kävellen tai pyöräillen. Areenan piha-alue on suljettu autoliikenteeltä.


« takaisin