Stories From the Road

Suomen ensi-ilta
Kyle Keyser:
Stories From the Road – A Film about Following PJ Harvey (USA, 2003)
56 min - DVD - English
Tuotanto: itsmyvoodoo productions

PJ Harvey: Stories from the Road kertoo innokkuudesta musiikkiin. Atlantalaiset Kyle ja Amanda tunnustautuvat suuriksi Polly Jean Harvey -faneiksi. Heidän suurin unelmansa on tavata PJ, mutta homma ei kuitenkaan ole niin helppoa. Unelmansa toteuttaakseen kaksikko saa loistoidean kuvata dokumentti PJ:n Euroopan kiertueesta. Eihän se nyt kovin monimutkaista voi olla. Siitä vaan kamera käteen ja suunnitelmat suuriksi. Suureksi yllätykseksi kaksikko saa luvan kiertueen kuvaamiseen ja vielä taloudellista tukeakin dokumentin toteuttamiseen. Yhtäkkiä vitsistä tulee todellisuutta ja Eurooppaan on mentävä. Vielä kun tietäisi miten kamera toimii...

Stories from the Road on erilainen kiertuedokumentti. Se kertoo enemmän tekijöidensä faniudesta ja sinnikkyydestä kuin PJ Harveyn vuoden 2001 Euroopan kiertueesta. Elokuva on hyväntuulinen selviytymistarina musiikkidokumentin teosta. Omaa unelmaansa toteuttaessaan tekijät onnistuvat taltioimaan ainutlaatuisen artistin live-esiintymisiä ja tunnelmia Euroopan ja Yhdysvaltojen kiertueilta. PJ Harvey: Stories From The Road on huoleton ja eloisa dokumentti siitä miten pitkälle fanit ovat valmiita menemään tavatakseen idolinsa. Elokuva edustaa erilaista tapaa toteuttaa dokumentti kengännauhabudjetilla ja onnistuu tehtävässään harvinaisen hyvin. Mutta tapaavatko Kyle ja Amanda koskaan idoliaan? Se jääköön nähtäväksi.

Stories from the Road esitetään ensimmäistä kertaa Suomessa Rokumentissa.

 followingpj.com

 


Kyle Keyser

Kuten jo edellä kävi ilmi, Kyle Keyser ei ole mikään alan ammattilainen, vaan avain tavallinen random-kaveri, joka sattuu ihailemaan PJ Harveyta. Hän sai loistoidean kiertää mukana PJ Harveyn kiertueella ja tehdä siitä dokumentin. Keyser asuu tällä hetkellä Atlantassa, Georgiassa ja suunnittelee oman tuotantoyhtiön Istmyvoodoo perustamista.

 Takaisin ohjelmasivulle