Danielson: A Family Movie

J.L. Aronson:
Danielson: A Family Movie
(or, Make a Joyful Noise HERE)
(USA, 2006)
110 min - Digibeta - English
Tuotanto: Creative Arson Productions

Arvoituksellinen indierockbändi Danielson Famile on perheyhtye, joka soittaa kristillistä rock-musiikkia. Vai onko? Ovatko he todella kristittyjä? Tai perhe? Onko musiikki muka rokkia? Ainakin bändillä on päällään hoitajakaavut, jotka symbolisoivat uskon parantavaa voimaa. Ja hauskaa näyttää olevan. Musiikkimaailman majakat, lehdet kuten Rolling Stone, Spin ja New York Times ovat ottaneet yhtyeen omakseen, vaikka kristityt piirit ovat huolestuneita yhtyeen esiintymisten moraalisesta puolesta. Danielson: A Family Movie on riemastuttanut ihmisiä festivaaleilla ympäri maailman ja nyt elokuva saapuu myös Suomeen.

JL Aronson yhdistää dokumentissaan värikkäästi kollaasia, cinéma véritén perinteitä, animaatiota ja ikimuistettavia musiikkiesityksiä aikaansaaden värikkään kertomuksen perhe- ja ystävyyssuhteista, luovasta hulluudesta ja aidosta halusta jakaa hyvyyttä ympäristöön. Danielson Famile ei halua olla loukkaava, yhtye vain toteuttaa evankeliumia omaan tyyliinsä. Närkästys on kuitenkin ymmärrettävää.

Danielson: A Family Movieta ei suositella tiukkapipoille, mutta kaikille muille mitä vilpittömimmin.

 www.danielsonmovie.com

 


JL Aronson

Monitaituri JL Aronson on tehnyt dokumentteja niin undergroundkaraokesta kuin kyyhkyjen kasvattajista. Aronson on perustanut yhtiön Creative Arson, jonka nimissä Aronson on luonut arvostettuja dokumentteja, musiikkivideoita ja elokuvia.

 Takaisin ohjelmasivulle