Jaakko Teppo DVD:n kultajuhlat

Kerubin Kuppilassa lauantaina 11.11. klo 14 alkaen

Jaakko Tepon Onnen kerjäläiset DVD on myynyt kultalevyn verran ja Kulta-TeeVeeTee ojennetaan Jaakko Tepolle Rokumentin yhteydessä. Ole mukana todistamassa tätä historiallista tilaisuutta.


Jaakko Tepolle kultaa Onnen kerjäläiset DVD:stä

Kansantaiteilija Jaakko Teppo on ylittänyt kulta-DVD:n rajan Onnen kerjäläiset -nimisellä teoksellaan. Kulta-DVD:n raja on 5000 kappaletta, jonka Jaakko saavutti hieman yli kolmessa kuukaudessa. Samaan saavutukseen on tähän päivään mennessä yltänyt vain 13 artistia tai yhtyettä lähinnä rock- ja popmusiikin puolelta.

"Kyllä nuo immeiset miut tunttoopi" tokaisi Jaakko saatuaan tiedon kultarajan rikkoutumisesta. Näin asia onkin, sillä miehen levyjä on myyty jo yli 500 000 kappaletta ja esiintymisiäkin kertyi vuosien varrelta enemmän kuin terveys sallii. Rajun keikkamäärän ja taloushuolien murtamana Jaakko sairastui vakavasti ja elää nykyisin sairaseläkkeellä. Tätä nykyä miehen kunto on jo parempi, mutta vitsi lentää lähinnä kaveripiirissä. Keikkailu on jouduttu jättämään nuoremmille.

Jaakko on myös erittäin iloinen rokkiporukoiden taiteilijoiden otettua hänen musiikkinsa omakseen.

"Se että kaikki Naitvissit, Kotiteollisuuvet ja Alangon veljekset tykkääpi miun mussiikista ja kehhuupi minnuu ihan lehtien palstoilla on itelleni todella iso asia. Vanhempi sukupolvi onkin jo tullunna tutuksi vuosien varrelta ja nyt sitten viel nuoretkin" Jaakko tokaisee liikuttuneena.

Kansa voi jättää Jaakolle kulta TeeVeeTee onnittelut osoitteessa www.jaakkoteppo.fi


< takaisin

 

Savon Kinot oy Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Pohjois-Karjalan liitto Digitaalisen elokuvateatterikeskuksen kehittämisprojekti Joensuun Popmuusikot ry East Finland Film Comission Suomen elokuva-arkisto Sue