Tunnelmat

Kuva: Antti Pitkäjärvi 15.11.2018

(proto)Torvinen Vankasti vastavirrassa

(proto)Torvinen käynnisti Rokumentin marginaalimusiikin kerhon "Vankasti vastavirrassa" keikat torstai-iltana. Kauniin punavalaistuun saliin lokoisasti asettunut yleisö nautti popahtavan punkista keikasta, joka kuljeskeli mielipuolen lailla hengästyttävästä lipuvaan, raa'an realistisesta unenomaiseen.

Äärimmäisen hyvä, taiteellinen, sielua koskettava ja mukaansatempaava installaatio! 


(proto)Torvisen eläväinen ilmehdintä ja riehakkaaksikin yltynyt liikehdintä miellyttivät katsojia, jotka itse saivat nauttia paikallaanolosta pehmeissä penkeissään. 

Vitsi, mitä energiaa!

Elokuvateatterissa keikan katsominen on elämys jo itsessään. Kapea ja hämärä Tapio 4 -sali on kutkuttavan kokoinen tila eläväiselle miehelle, kitaralle ja lumoutuneille kuulijoille. Kun artisti on kutsunut yleisöä istumaan lähemmäs ja hyppää myöhemmin itse etummaiselle penkkirivistölle riehumaan, on tunnelma vähintäänkin aito ja välitön. 

Miksen ole aiemmin käynyt leffateatterissa katsomassa keikkaa?!

Artisti itse, hikisenä, mutta onnellisena, kommentoi esiintymistään heti keikan jälkeen:

En tiedä miten meni – omasta mielestä tosi hyvin. Kuulosti tosi hyvältä. Vähän kuin olisi ollut kuulokkeet päässä soittamassa kotona! Äänentoisto oli poikkeuksellisen hyvä verrattuna siihen, mihin on tottunut. 

Sekin oli hyvä, että yleisö istui ja niillä oli hyvä syy istua!

Illan artisti kauppasi kasettejaan keikan päätteeksi vitosella. Jos kasetti jäi tällä kertaa hankkimatta, sellaisen saa ostettua myös Levy-Eskoilta.

Vankasti vastavirrassa -keikkoja on luvassa Rokumentti-viikonlopulle vielä kaksi:

  • Dxxxa D perjantaina 16.11. klo 18.45 Tapio 3:ssa
  • Pekko Käppi lauantaina 17.11. klo 18.45 Tapio 3:ssa

 

Kuva: Antti Pitkäjärvi
Kuva: Antti Pitkäjärvi
Kuva: Antti Pitkäjärvi