I Am Thor

Ryan Wise: I Am Thor

Ryan Wise:
I Am Thor (Yhdysvallat, Kanada, 2015)
84 min. • English
-S-
Teema: Rokumentti Selection

Jos He-Man, heavy metal ja vauvaöljy ovat lähellä sydäntäsi, tulet rakastumaan intohimoisesti myös Jon Mikl Thoriin. Kyseinen mies on kanadalainen muskelirockin legenda ja todellinen ukkosjumala, jonka olemassaolosta harmittavan harva on tietoinen.

Kehonrakentajana ennen musiikillista uraansa toimineen lihaskimpun konsertit eivät olleet vain keskitason perustykitystä, vaan aktit sisälsivät mm. kuumavesipussien räjäyttämistä puhaltamalla ja rautalevyjen taivutusta hampailla. On selittämätön ihme, miksi Thor ei koskaan noussut suuren yleisön suosioon 70- ja 80-luvulla Kissin ja Alice Cooperin rinnalle teatraalisen näyttämörockin kulta-aikana.

Vaatimattoman suosion lisäksi Thorin uraa ovat varjostaneet manageriongelmat, peruuntuneet kiertueet ja äärimmäisen hämmentävä kidnappaustapaus. Lannistettu lihaskimppu vetäytyi lähes kymmeneksi vuodeksi pois lavoilta viettämään aivan tavallisen kuolevaisen elämää ikääntymisen ja keskivartalolihavuuden pariin. Palava intohimo ajoi soturin kuitenkin takaisin esiintymislavoille yrittämään vielä kerran onneaan showbisneksessä. Ohjaaja Ryan Wise seurasi lähes puolitoista vuosikymmentä Jon Mikln comebackiä ja sinnikästä yritystä tehdä viimein uransa lopullinen läpimurto, saaden aikaan sympaattisen tarinan, joka paljastaa miehen vasaran takaa.


« takaisin

 

Ryan Wise: I Am Thor

Ryan Wise: I Am Thor

Näytösaika:
Tapio sali 3 • Pe 13.11.2015 17:00 • Osta lippu »

Katso myös:
» Deathgasm
» The Damned: Don€t You Wish That We Were Dead
» Wacken 3D - The Movie

« takaisin