Sunset Strip

Hans Fjellestad:
Sunset Strip (USA, 2012)
96 min. • Englanti
K-12

Los Angelesissa, Länsi-Hollywoodin Sunset Boulevardilla sijaitsee noin kahden ja puolen kilometrin pituinen Sunset Strip. Hollywoodin tähdet kerääntyivät Sunset Stripille 1920-luvulla, ja aina siitä eteenpäin taiteilijat ja muusikot ovat viihtyneet mainosvalojen loisteessa tällä bordellien, yökerhojen, kasinoiden ja baarien alueella. Aina uudelleen uusi sukupolvi saapuu luomaan oman Sunset Stripinsä.

Hans Fjellestadin ohjaamassa dokumentissa jäljitetään Sunset Stripin satavuotista historiaa. Dokkarissa lukuisat tähdet kertovat muistoistaan ja kokemuksistaan: Johnny Depp, Mickey Rourke, Ozzy Osbourne, Courtney Love, Sharon Stone, Alice Cooper, Hugh Hefner, Slash, Paris Hilton, Tommy Lee ja Lemmy Kilmister, you name it!

Sunset Srip on hieno kuvaus siitä, miten populaarikulttuuri muutokset jättävät jälkensä rakennuksiin ja paikkoihin. Elokuvassa kuullaan paljon komeaa musiikkia ja nähdään lukematon määrä materiaalia keikoilta ja esityksistä. Lisäksi Fjellestad yhdistelee leikkauksessa animaatiota ja arkistojen filmiharvinaisuuksia, jotka vievät matkalle hämmästyksen, värivalojen, hauskanpidon ja synkkyyden sekamelskaan, paikkaan nimeltä Sunset Strip.

» sunsetstripthemovie.com« takaisin

Hans Fjellestad: Sunset Strip

Hans Fjellestad: Sunset Strip

La 16.11.2013 19:00 Tapio 4