Knucklebonehead

Oskari Pastila:
Knucklebonehead (Suomi, 2012)
52 min. - Englanti, suomi, kiina - Englanninkielinen tekstitys
K-16

Knucklebonehead on Oskari Pastilan tuore elokuva rock-kone Knucklebone Oscarista. Kaikki bändin keikalla nähneet tietävät, että laulaja-kitaristi Oskari Martimo ei ole aivan tavallinen sisäsiisti muusikonrenttu. Martimo sekoaa lavalla, hänen esiintymisessään on alkukantaista raivoa jopa naurettavuuteen saakka. Kitarat hajoavat pirstaleiksi, hiki virtaa ja alkukantainen kiima haisee ilmassa. Ravintolat peruuttavat bändin keikkoja ja lähettelevät perään laskuja hajonneista kalusteista. Ja nyt bändin on määrä lähteä kiertämään Kiinaan. Kuinka kohteliaat kiinalaiset sulattavat Martimon raivoamisen? Miten bändin muut jäsenet jaksavat ainaista sekoilua? Joko Oskarin on aika aikuistua?

Pastilan elokuva on hieno kuvaus intohimoisen rock’n’rollille antautumisen ja aikuismaisen perhe-elämän ristiriidasta. Oskari Martimo käy psykiatrin kanssa läpi tarvettaan laittaa paikat remonttiin särökitaran äänen kuultuaan. Samalla tarina vie Kiinaan, jossa psykiatrin neuvot eivät täysin toteudu. Shangain maailmannäyttely ainakin saa osansa humalaisten rocktähtien sikailuista.

Knucklebonehead on vauhdikas ja viihdyttävä elokuva, joka sopii kaikille rock-elämäntavan ystäville. Varoitus – sisältää alastomuutta, sisältää räävittömyyttä, sisältää rumia sanoja, sisältää… rock’n’rollia.

» www.knucklebonehead.com



« takaisin

Knucklebonehead

Knucklebonehead

Pe 16.11.2012 18:30 Tapio 3