Festarielämää

Riverside Rockersin tärpit

Pe 09.11.2012 07:17

Klikkaa Riverside Rockers (RSR) on tiettävästi ensimmäinen itäsuomalainen reggaesoundi, jonka perustivat selektorit More Fire ja Thaison varhain keväällä 2011. Ahkerasti keikkaileva soundi tarjoilee lähes viikoittain tuoreita jamaikasessioita klubeillaan Reggae Inna Kithcen, Nuff Vibes! ja Feel The Vibe.

Joensuussa ja lähikaupungeissa suosiota nauttiva kaksikko onnistuu kerta toisensa jälkeen loihtimaan tanssilattialle mukavan fiiliksen ja tuskin tanssilattioiden valloitus jääkään tähän. More Firen ja Thaisonin tansseihin pääsee Rokumentin reggaelauantaissa Kerubissa. Mukana myös Marley-leffa ja Jukka Poika & Sound Explosion Band!

Alla More Firen ja Thaisonin kolme tärppiä Rokumentin tarjonnasta.

Bones Brigade: An Autobiography

Tässä dokkarissa ovat ne "the" tyypit mukana, jotka olivat luomassa skeittaamista nykymuodossaan. Kaikkien niiden, jotka ovat kiinnostuneita skeittauksesta yleisesti, pitää nähdä tämä. Dokkarin äijien laudanjäljissä on hankala pysyä, mutta More Fire tekee ne mennen tullen Tony Hawk Pro Skater 2:ssa.

Thaison taas pyrkii tekemään niitä oikeasti. Eipä siis ylläri, että leffa on Thaisonin ykkösvalinta. Lisäksi esiintyhän tässä yksi Thaisonin suurimmista nuoruusajan idoleista, eli Rodney Mullen, joka keksi käytännössä koko skeittauksen.

A must see!

Fire Burn Babylon

Tarjolla olevista reggaedokkareista tämä oli mielenkiintoisin. Me soitamme musiikkia, joka tulee Karibian alueelta täällä, keskellä "Babyloniaa". Ja tässä kaverit tulevat juurilta – elämään ja soittamaan sitä musaa. Toivottaisi, ettei kulttuurien yhteentörmäykset johtaisi aina taisteluihin, vaikka monesti niin käykin. Olisi silti parasta pelata tätä peliä yhdessä. Onneksi sentään musa on se universaali kieli jolla kommunikoida.

Säilöttyjä unelmia

Thaison: Tää on ihan More Fire sun juttu, siun pitää kattoo tää.

More Fire: Oon aina tykännyt katsoa kauhua ja pelottavia asioita, mutta tästä dokumentista voin todennäköisesti oikeasti pahoin. Toivottavasti tämä dokkari kertookin sen karun totuuden, joka usein suljetaan kuluttajien silmiltä.


« takaisin




Seuraava juttu » « Edellinen juttu