Let It Flow - Tanssin virtaa

Jenni Linko:
Let It Flow - Tanssin virtaa (Suomi, 2008)
56 min. - Suomi, Englanti

Let It Flow – tanssin virtaa on suomalainen tanssidokumentti ja ehdottomasti hyvän mielen elokuva. Suomalaista breakdancea ei ole juurikaan dokumentteihin taltioitu joten Jenni Lingon elokuva oli ilmestyessään pienimuotoinen tapaus.

Jenni Lingon dokumentti seuraa kansainvälisesti arvostetun helsinkiläisen breikkiryhmän Flo Mo Crew’n kulkua Helsingistä Soulissa järjestettävään R-16 breikkitapahtumaan. Matkan varrella puhutaan katutanssista, mietitään oman kehon liikkeitä ja totta kai tanssitaan asfaltilla. Elokuvan tanssikohtaukset on kuvattu erittäin tyylikkäästi ja mukaansatempaavasti. Katsojan jalka alkaa vipattaa automaattisesti Let it Flow’ta seuratessa.

Omaa tanssitaitoa sopii mennä testaamaan näytöksen jälkeen Coikkiksen
Feelgood-klubille, jossa serkukset Hank & Frank tarjoilee rytmejä tanssiväelle. Setissä yhdistyy DJ Hank Holidayn biitit ja skrätsit sekä MC Frankly Irrationalin live-rummut ja moottoriturpa, joka suoltaa tiukkaa englanninkielistä riimittelyä! Tanssilattialla tullaan lisäksi näkemään kovanluokan breaktanssia ja helsinkiläinen DJ Lovroc pitää huolen siitä että bileet jatkuu aina aamukolmeen asti!

Yhdessä Euroopan arvostetuimmista elokuvakouluista, Lontoon National Film and Television Schoolissa, dokumenttiohjausta opiskellut Linko on palkittu ohjaaja ja käsikirjoittaja.

« takaisin

Jenni Linko: Let It Flow - Tanssin virtaa

Jenni Linko: Let It Flow - Tanssin virtaa