Nerdcore Rising

Negin Farsad:
Nerdcore Rising (USA, 2008)
82 min. - Englanti - Ei suomenkielisiä tekstityksiä

Nerdcore Rising kuvaa uusinta uutta hip hopin maailmassa, nerdcorea, jossa MC:t uhoavat normaalin machoilun sijaan tietämyksellään Star Trekistä. Negil Farsadin huvittava ja viihdyttävä dokumentti kertoo nörttihopin kummisedän, MC Frontalotin kiertueesta halki Yhdysvaltojen. Frontalot - joka muuten kuulostaa yllättävän paljon kotoisan Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgreniltä - on tunnetuin nerdcoren edustaja, jonka tavoite on tehdä genrestä yleisesti hyväksytty hip hopin tiukoissa raameissa.

Nokkela dokumentti ottaa huomioon musiikkijournalismin unohtamat nörtit. Internetissä viihtyvät, World of Warcraftia pelaavat liimatukkaiset rillipäät jäävät usein huomiotta musiikkiteollisuuden keskittyessä pörrötukkaisiin yliseksuaalisiin alkoholisteihin. Nerdcore Rising on hauska, lumoava ja anteeksipyytelemättömän epämuodikas. Lisäksi MC Frontalotin musiikki on oikeastaan melkoisen hienoa, noin niin kuin nörtin esittämäksi…

NEGIN FARSAD

Standup-esiintyjä ja ohjaaja Negin Farsad tuottaa ja ohjaa Comery Centralilla nettisarjaa. Hän aloitti elokuva-alalla tuottajana ja käsikirjoittajana elokuvassa A Cricket in the Court of Akhar. Hänen lyhytelokuvansa Iran-ing on Empty on valittu useille komediafestivaaleille.

www.nerdcorerisingmovie.com


« takaisin

Negin Farsad: Nerdcore Rising

Negin Farsad: Nerdcore Rising