1234

Giles Borg:
1234 (UK, 2008)
76 min. - Englanti - Ei suomenkielisiä tekstityksiä

1234 kertoo bändistä. Ei bändistä kiertueella eikä bändistä saamassa levytyssopimusta tai hajoamassa huumeisiin. 1234 kertoo bändistä, jonka jokainen tietää. Siitä bändistä missä serkku soitti aikoinaan ja joka treenaa yhä kirkon kellarissa ja uskoo breikkaavansa vielä joku päivä. Bändistä jonka harvoilla keikoilla on aina yleisössä samat tutut naamat ja jonka demo on jatkuvasti ihan kohta valmis. Siitä sympaattisten kavereiden bändistä.

1234 on sympaattinen pikkufiktio Oncen ja High Fidelityn hengessä. Arkisen kaunis elokuva kertoo Steviestä, joka on kyllästynyt elämänsä saamattomuuteen ja bändiensä paikallaan junnaamiseen. Uutta virtaa touhuun tulee, kun Stevien yhtyeeseen liittyy taitava kitaristi Billy ja basisti Emily. Rakkauden, rokin ja kahden työn keskellä Stevie ei kuitenkaan enää tiedä mitä todella haluaa, onko musiikki sittenkään lopulta kaikkein tärkeintä elämässä. Giles Borgin elokuva on inhmillinen kuvaus kaikille soittajille tutusta teemasta, lapsuudenunelman ja aikuistumisen ristiriidasta. Elämänmyönteinen tarina on lämmin, koskettava ja hyvin todellinen.

GILES BORG

Giles Borg on tehnyt musiikin kuvaamisen kanssa miltei kaiken mahdollisen. Hän on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja lyhytelokuvistaan. 1234 on hänen debyyttinsa pitkän fiktion parissa.

www.carsonfilms.co.uk

« takaisin

Giles Borg: 1234

Giles Borg: 1234