Live

Keskiviikkona 11.11.

Rokumentti avajaisbileet, Ravintola Coikkiksen Kerho

Erotic Lounge: DJ:t Kiilo, Kaskas & Kepuli-P

Rokumenttiviikon avajaisia vietetään eroottisen musiikin lomassa. Funkya, soulia, discoa ja muuta pornahtavaa koksumusiikkia tarjoilee Supasoul-DJ:t.

Klo 20-02 / K18 / Vapaa pääsy

Torstaina 12.11.

Halloween - musiikkia kauhuelokuvista, Carelia-sali

Joensuun Kaupunginorkesteri
Kapelimestari Krzysztof Dobosiewitz

Perjantai 13. päivä tuottaa tunnetusti huonoa onnea ja kammottavia kokemuksia. Rokumentissa kauhunhetkiä koetaan jo epäonnenpäivän aattona, kun Joensuun kaupunginorkesteri esittää huikeimmat ja hirvittävimmät kauhuelokuvasävellykset kautta aikojen. Konsertti on kokonaisvaltainen elämys, joka tulee yllättämään kokeneemmankin harrastajan. Huikea tapahtuma ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Jollei sitten kalmankylmäksi...

Klo 19 / Liput 16/14/7 €

Kerubin Kuppila

klo 19 Rokumentti Seksiä -aiheinen tietokilpailu
klo 20 Rokumentti Live Jukebox
klo 22 Rokumentti DJ

Live Jukeboxia on vaikea kuvailla sanoin. Se kuuluu niihin juttuihin, jotka täytyy kokea ennen kuin voi tietää yhtään mitään (eikä sekään välttämättä riitä). Mutta pähkinänkuoressa Live Jukebox eroaa perinteisestä jukeboksista siinä, että levyjen sijasta musiikki syntyy paikan päällä bändin (tässä tapauksessa siis Duo Limited Potentialin) tuottamana.

Klo 19-02 / K18 / Vapaa pääsy

Perjantaina 13.11.

Reino & The Rhinos, Kellari

Suomi-soulin eturiviin noussut Reino & The Rhinos tarjoilee taatusti mukaansa tempaavaa tunnelmointia ja hyvää fiilistä niin, että tanssilahje lepattaa ja jalka vipattaa.

Klo 21 / K18 / liput 10 €, ennakot: Levy-Eskot ja Ilosaarirockin verkkokauppa

Feelgood-Klubi, Ravintola Coikkiksen Kerho

Identical Cousins:
• DJ Hank Holiday & Frankly Irrational (Drumset)
• DJ Lovroc (Soul Kitchen, HKI)
• DJ Kiilo
• B-Boys

Serkukset Hank & Frank tarjoilee rytmejä tanssiväelle. Setissä yhdistyy DJ Hank Holidayn biitit ja skrätsit sekä MC Frankly Irrationalin live-rummut ja moottoriturpa, joka suoltaa tiukkaa englanninkielistä riimittelyä! Tanssilattialla tullaan lisäksi näkemään kovanluokan breaktanssia ja helsinkiläinen DJ Lovroc pitää huolen siitä että bileet jatkuu aina aamukolmeen asti!

Klo 22-03 / K18 / 5 €

Nomadi-klubi, Teatteriklubi

• Abduktio
• Trouble Bound
• Tormentors
• Revenneet Farkut
• + DJ:t

Abduktio on bändi, joka ei säästele itseään livenä, saati sitten antipatiansa kohteita sanoituksissaan. Tulilinjalla ovat niin globalisaatio, rahanahneus kuin militarismi. Tinkimätön ja polveileva hardcore antaa riittävän tanakan viitekehyksen painavalle sanalle. Abduktiolta on lupa odottaa ehtymätöntä energiaa ja arvokkaita ajatuksia.

Klo 22-03 / K18 / 5 €

Supersonic, Ravintola Gloria

Supersonicin ohjelmisto koostuu sekä päivän hiteistä, että varmasti jengiin menevistä rock- ja popklassikoita.

Klo 23 / K22 / Vapaa pääsy

Kerubin Kuppila

Klo 19 Rokumentti Päihteitä -aiheinen tietokilpailu
Klo 20 Rokumentti Streng jatkot: Elävää musiikkia Pekka Strengin tuotannosta
Klo 22 Rokumentti DJ Smith

Klo 19 / K18 / Vapaa pääsy

Lauantaina 14.11.

Rokumentti-klubi, Karjalantalo & Kellari

Klo 18.30 Ovet auki
Klo 19.15-20.00 Disordead (alakerta)
Klo 20.00-21.00 Blake (yläkerran juhlasali)
Klo 21.00-21.45 Supersounds (alakerta)
Klo 21.45-23.00 Viikate (yläkerran juhlasali)
Klo 23.00-23.45 Backstabbing Bastards (alakerta)
Klo 23.45-01.00 Amorphis (yläkerran juhlasali)

Rokumentin lauantaita tahdittaa kahden kerroksen raskaan musiikin tapahtuma Ilosaaren Karjalantalolla. Viikatteen, Amorphiksen, Blaken, Backstapping Bastardsin ja Disordeadin lisäksi tapahtumassa esiintyy Rok It!-kisan voittanut Supersounds, jonka levynjulkaisujuhlia Rokumentissa vietetään. Rehellisen rokkaamisen nimeen vannova Supersounds on perustettu viitisen vuotta sitten. Haudanvakavasti ei olla liikenteessä, Supersounds virnistelee ilkikurisesti ja säilyttää pilkkeen silmäkulmassa. Tärkeintä on hyvä meininki, niin bändillä kuin yleisölläkin.

Illan aikana on käytössä Karjalantalo kokonaisuudessaan, toisin sanoen Kellarin lisäksi yläkerran juhlasali ja ruokaravintola. Sisään Karjalantalolle pääset lauantaina 14.11. sekä Kellarin ovesta että Karjalantalon pääovesta. Ilta on loppuunmyyty eikä ovelta saa enää lippuja. Sisään pääset vain ennakkolipulla. HUOM! Ilosaarirockin verkkokaupasta ostetulla e-lipulla pääset sisään vain Kellarin ovesta. Lista lipunostaneista sijaitsee siellä. Saavu paikalle kävellen tai pyöräillen. Ilosaaressa ei parkkitila riitä autoille.

Käytössä on kaksi vaatenarikkaa, molemmilla ovilla on omansa. Narikka on pakollinen ja kustantaa normaali-illan tapaan 2 euroa. Painathan mieleesi kumpaan narikkaan jätit takkisi, jotta osaat etsiä sitä oikeasta paikasta myös kotiin lähtiessäsi. Mikäli narikassa on pois lähtiessäsi ruuhkaa, odota hetkinen ja palaa hetken kuluttua takaisin.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Juomaa saat ostettua kolmesta eri pisteestä; Kellarin tiskiltä, yläkerran juhlasalin ovensuussa olevasta pisteestä ja ruokaravintolan tiskiltä. Karjalantalon pääaula (josta tullaan sisälle taloon ja jossa sijaitsee narikka) ei ole anniskelutilaa, joten ethän vie juomia sinne. Korvatulppia on myynnissä kaikissa anniskelupisteissä. Käytössä on Kellarin vessojen lisäksi Karjalantalon myös pääaulan wc-tilat. Tupakointi on luonnollisestikin sisätiloissa kielletty, joten tätä harrastusta suorita vain ulkona.

Klo 18.30 alkaen / K18 / *LOPPUUNMYYTY*

Rokumentti Dancehall Party!, Ravintola Coikkiksen Kerho

• DJ VG+ (Komposti)
• DJ:t Miami-Mika & Crosolli
• Fusion Dancers Crew

Lauantain bileissä teemana on dancehall, joka on reggaen rinnakkainen musiikkityyli. Dancehallin nykysuosio klubeilla perustuu energiseen musiikkiin ja tanssiin, jossa on yhtäläisyyksiä myös nykyhiphoppiin. Musiikista vastaa Suomen nimekkäimpään soundsystemiin eli Kompostiin kuuluva DJ VG+ , sekä dancehall-mooveja tarjoilee Fusion Dance Crew. Viikonlopun härskeimmät tanssit ovat täällä, joten eikun rohkeasti sekaan vaan!

Klo 22-03 / K18 / 5 €

Supersonic, Ravintola Gloria

Supersonicin ohjelmisto koostuu sekä päivän hiteistä, että varmasti jengiin menevistä rock- ja popklassikoita.

Klo 23 / K22 / Vapaa pääsy

Kerubin Kuppila

Klo 15 Rokumentti Rokkenrollia -aiheinen tietokilpailu
Klo 16 Rokumentti Bingo
Klo 21 Sebastian Leino Duo
Klo 22 Rokumentti DJ

Sebastian Leino on joensuulainen laulaja-lauluntekijä, jonka melodisissa kappaleissa luodataan nuoren ihmisen sielunmaisemaa. Ovelissa mutta tarttuvissa teksteissä käsitellään myös ihmissuhteisiin liittyvää problematiikkaa ja siitä kumpuavia tunteita.

Klo 15 / Vapaa pääsy


Klikkaa
Halloween – musiikkia kauhuelokuvista
Carelia-sali torstaina 12.11.


Klikkaa
Ravintola Coikkiksen Kerho
Rokumentin jatkot ke, pe ja la


Amorphis
Amorphis
Kellari lauantaina 14.11.


Viikate
Viikate
Kellari lauantaina 14.11.


Reino & The Rhinos
Reino & The Rhinos
Kellari perjantaina 13.11.


Abduktio
Abduktio
Teatteriklubi perjantaina 13.11.