Munkeloidut - Itä-Suomen Videoihmeet

Vapaa pääsy!


Vielä ylpeämpänä Rokumentti esittää musiikkivideoita oman kylän pojilta ja tytöiltä. Tarjolla on musiikillisia ja visuaalisia esityksiä laidasta laitaan ja tyylistä tyylittömyyteen. Esityksessä on arkistojen aarteita ja uusimpia hittejä. Tule paikalle vertaamaan kansallisia huippuja paikallisiin mestareihin. Peseekö Oulu Pohjois-Karjalan, vapisevatko Varaslammen sannat? Paikalla porukkaa bändeistä, supermahtava juontaja, neljä maailman ensi-iltaa, räjähdyksiä, kierrepotkuja ja kuka ties mitä. Tule tarkastamaan Pumpeloidut ja Munkeloidut. Ei nimittäin maksa mitään. Esityksessä videoita mm. Hulluilta Hattusilta, Karalta, Insomniumilta, Oscar H.O.T. Quartetilta – You name it, we might play it.

Videoiden ohessa ohjaajat ja muusikot jakavat tuntemuksiaan musiikista, elokuvista ja kaikesta, Yleisö saa vapaasti kommentoida pohjoiskarjalaista videotaidetta, niin hyvässä kuin pahassa.


< takaisin

 

Savon Kinot oy Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Pohjois-Karjalan liitto Digitaalisen elokuvateatterikeskuksen kehittämisprojekti Joensuun Popmuusikot ry East Finland Film Comission Suomen elokuva-arkisto Sue