Rokumentti
Sue

Mehtimäkeläinen
Otsikko: Rokumentti

Rokumentin ennakkomyynti on ollut vilkasta. Festivaalipasseja on tietenkin edelleen myynnissä, mutta varsinkin perjantaina elokuvateatterikeskus Tapioon syntynee ruuhkaa. Festivaalipassin ostaneet voivat käydä hakemassa näytöslippunsa etukäteen Tapion lipunmyyntipisteistä sekä Tapion alakerran take away kahviosta. Yleisöä suositellaan saapumaan paikalle ajoissa ennen näytöksiä. Tapion toisessa kerroksessa yleisöä palvelee myös Kahvila Tähti.

Rokumentti-seminaarin ohjelma on täydentynyt, DVD:n markkinaosuuksista paikalle saapuu kertomaan ÄKT:n toiminnanjohtaja Arto Alaspää. Seminaariin on vapaa pääsy ja paikalle voit ilmottautua täällä.

Kimmelin iltaklubien ennakkomyynti on myös hyvässä vauhdissa. Myös ovelle jätetään lippuja myyntiin, mutta paikalle aikovia suositellaan kuitenkin ostamaan liput ennakosta Levykauppa Levy-Eskoilta.

Ville Härkönen & Velvet esittelee perjantaina Kerubin Kuppilalla uutta juuri julkaistua pitkäsoittoaan klo 20.30 alkaen, näytillä on myös dokumentti kesän studiosessioista. Lauantaina 12.11. Kuppilalla on näytillä eri DVD-julkaisuja, kuten Sielun Veljet, YUP, Hassisen Kone (Eastpop 2000) ja kevään 2005 Ilosaarirockin ennakkoklubien livetaltiointeja iltapäivästä alkaen.

« takaisin etusivulle